Показати скорочений опис матеріалу

ОСОБЛИВОСТІ ЛІКУВАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГІПЕРТОНІЧНІЙ ХВОРОБІ

dc.creatorBey, I. S.
dc.creatorMarushchak, M. I.
dc.date2016-04-25
dc.date.accessioned2020-07-03T09:35:35Z
dc.date.available2020-07-03T09:35:35Z
dc.identifierhttps://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/nursing/article/view/6102
dc.identifier10.11603/2411-1597.2015.4.6102
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/123456789/15845
dc.descriptionThe main posnts of the helthy diet at trething and prevention of hypertension were analyzed in the article.en-US
dc.descriptionУ статті проаналізовано особливості лікувального та профілактичного харчування при гіпертонічній хворобі.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttps://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/nursing/article/view/6102/5582
dc.rightsАвторське право (c) 2016 Медсестринствоuk-UA
dc.sourceNursing; No. 4 (2015)en-US
dc.sourceМедсестринство; № 4 (2015)ru-RU
dc.sourceМедсестринство; № 4 (2015)uk-UA
dc.source2415-3028
dc.source2411-1597
dc.source10.11603/2411-1597.2015.4
dc.titleHEALTHY DIET AT HYPERTENSIONen-US
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ЛІКУВАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГІПЕРТОНІЧНІЙ ХВОРОБІuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeРецензована статтяuk-UA


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу