Показати скорочений опис матеріалу

dc.creatorMaruschak, M. I.
dc.creatorAntonishin, I. V.
dc.creatorGabor, G. G.
dc.creatorBrzhisky, A. V.
dc.date2018-01-17
dc.date.accessioned2019-09-07T09:47:23Z
dc.date.available2019-09-07T09:47:23Z
dc.identifierhttps://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/visnyk-nauk-dos/article/view/5206
dc.identifier10.11603/2415-8798.2015.3.5206
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/123456789/12024
dc.descriptionМетою роботи було дослідити вміст макро- та мікроелементів у крові експериментальних тварин та оцінити їх вплив на рівень апоптичної загибелі ядровмісних клітин крові за умови аліментарного ожиріння.Експериментальну модель аліментарного ожиріння відтворювали шляхом застосування індуктора харчового потягу – натрієвої солі глутамінової кислоти у співвідношенні 0,6:100,0 і висококалорійної дієти.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttps://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/visnyk-nauk-dos/article/view/5206/4796
dc.rightsАвторське право (c) 2015 Вісник наукових дослідженьuk-UA
dc.sourceBulletin of Scientific Research; No 3 (2015)en-US
dc.sourceВестник научных исследований; № 3 (2015)ru-RU
dc.sourceВісник наукових досліджень; № 3 (2015)uk-UA
dc.source2415-8798
dc.source1681-276X
dc.source10.11603/2415-8798.2015.3
dc.titleВПЛИВ ДИСБАЛАНСУ МІКРОЕЛЕМЕНТІВ НА РЕГУЛЯЦІЮ АПОПТОЗУ В ЩУРІВ З АЛІМЕНТАРНИМ ОЖИРІННЯМuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу