Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorБорисенко, Т.А.
dc.creatorҐудзь, Н.І.
dc.creatorКоритнюк, Р.С.
dc.date2014-07-21
dc.date.accessioned2015-06-11T10:02:52Z
dc.date.available2015-06-11T10:02:52Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3176
dc.identifier10.11603/2312-0967.2007.3.3176
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7620
dc.descriptionВивчено вплив таких технологічних факторів, як втемпература і рН середовища, на термостабільність глюкози у досліджуваному розчині для перитонеального діалізу. Кращі показники якості відмічені для розчинів з вихідним значенням рН від 5,3 до 5,6.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3176/2966
dc.rightsCopyright (c) 2015 Pharmaceutical reviewen-US
dc.sourcePharmaceutical review; No 3 (2007)en-US
dc.sourceФармацевтичний часопис; No 3 (2007)uk-UA
dc.source2312-0967
dc.source10.11603/2312-0967.2007.3
dc.titleОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА ГІПЕРОСМОТИЧНОГО РОЗЧИНУ ДЛЯ ПЕРИТОНЕАЛЬНОГО ДІАЛІЗУuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу