dc.contributor | | uk-UA |
dc.creator | Борисенко, Т.А. | |
dc.creator | Ґудзь, Н.І. | |
dc.creator | Коритнюк, Р.С. | |
dc.date | 2014-07-21 | |
dc.date.accessioned | 2015-06-11T10:02:52Z | |
dc.date.available | 2015-06-11T10:02:52Z | |
dc.identifier | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3176 | |
dc.identifier | 10.11603/2312-0967.2007.3.3176 | |
dc.identifier.uri | https://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7620 | |
dc.description | Вивчено вплив таких технологічних факторів, як втемпература і рН середовища, на термостабільність глюкози у досліджуваному розчині для перитонеального діалізу. Кращі показники якості відмічені для розчинів з вихідним значенням рН від 5,3 до 5,6. | uk-UA |
dc.format | application/pdf | |
dc.language | ukr | |
dc.publisher | Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського | uk-UA |
dc.relation | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3176/2966 | |
dc.rights | Copyright (c) 2015 Pharmaceutical review | en-US |
dc.source | Pharmaceutical review; No 3 (2007) | en-US |
dc.source | Фармацевтичний часопис; No 3 (2007) | uk-UA |
dc.source | 2312-0967 | |
dc.source | 10.11603/2312-0967.2007.3 | |
dc.title | ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА ГІПЕРОСМОТИЧНОГО РОЗЧИНУ ДЛЯ ПЕРИТОНЕАЛЬНОГО ДІАЛІЗУ | uk-UA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | |
dc.type | | uk-UA |