Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorГамуля, О. В.
dc.creatorФедченкова, Ю. А.
dc.creatorХворост, О. П.
dc.date2015-02-06
dc.date.accessioned2015-06-11T10:02:41Z
dc.date.available2015-06-11T10:02:41Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3444
dc.identifier10.11603/2312-0967.2014.4.3444
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7503
dc.descriptionметодом газової хроматографії в стеблах та листі огірка посівного досліджено якісний склад та кількісний вміст органічних, в тому числі жирних, кислот. Всього виявлено та ідентифіковано 12 органічних та 17 жирних кислот. Спільними та домінуючими компонентами органічних кислот були лимонна та яблучна кислота, жирних - пальмітинова та ліноленова кислоти.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3444/3188
dc.rightsCopyright (c) 2015 Pharmaceutical reviewen-US
dc.sourcePharmaceutical review; No 4 (2014)en-US
dc.sourceФармацевтичний часопис; No 4 (2014)uk-UA
dc.source2312-0967
dc.source10.11603/2312-0967.2014.4
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЧНИХ КИСЛОТ У СИРОВИНІ ОГІРКА ПОСІВНОГОuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу