Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorКозир, Г. Р.
dc.creatorШкільник, З. В.
dc.creatorБаєв, О. О.
dc.creatorВасенда, М. М.
dc.date2014-03-25
dc.date.accessioned2015-06-11T10:02:19Z
dc.date.available2015-06-11T10:02:19Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2719
dc.identifier10.11603/2312-0967.2011.3.2719
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7324
dc.descriptionНа основі математичного планування експерименту вивчено закономірності вилучення екстрактивних речовин, сірки та флавоноїдів із трави красолі великої залежно від використаного екстрагента - 20 %, 40 %, 50 % та 70 % спирту етилового, виду й основних технологічних параметрів сировини, ступеня подрібнення сировини та методу екстрагування.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2719/2540
dc.rightsCopyright (c) 2015 Pharmaceutical reviewen-US
dc.sourcePharmaceutical review; No 3 (2011)en-US
dc.sourceФармацевтичний часопис; No 3 (2011)uk-UA
dc.source2312-0967
dc.source10.11603/2312-0967.2011.3
dc.titleТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИГОТОВЛЕННЯ НАСТОЙКИ З ТРАВИ КРАСОЛІ ВЕЛИКОЇuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу