Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorАмброзюк, О. Б.
dc.creatorМарчишин, С. М.
dc.date2013-01-09
dc.date.accessioned2015-06-11T10:00:56Z
dc.date.available2015-06-11T10:00:56Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/242
dc.identifier10.11603/1681-2557.2011.v13.i1.242
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/6670
dc.descriptionВивчено вміст полісахаридів у траві перстачу гусячого та встановлено мономерний склад водорозчинних полісахаридів (галактоза, арабіноза, рамноза) і пектинових речовин (арабіноза, галактоза, глюкоза, ксилоза, сліди рамнози). У досліджуваній сировині визначено кількісний вміст водорозчинних полісахаридів, який становить 8,41 %, та пектинових речовин - 11,97 %.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/242/273
dc.rightsCopyright (c) 2015 Medical Chemistryen-US
dc.sourceMedical Chemistry; Vol 13, No 1 (2011)en-US
dc.sourceМедицинская химия; Vol 13, No 1 (2011)ru-RU
dc.sourceМедична хімія; Vol 13, No 1 (2011)uk-UA
dc.source1681-2557
dc.source10.11603/1681-2557.2011.v13.i1
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ПОЛІСАХАРИДНОГО КОМПЛЕКСУ ТРАВИ ПЕРСТАЧУ ГУСЯЧОГО (POTENTILLA ANSERINA L.)uk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeru-RU
dc.typeuk-UA


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу