Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorЧубка, М. Б.
dc.creatorВронська, Л. В.
dc.creatorСур, С. В.
dc.creatorСмалюх, О. Г.
dc.creatorКернична, І. З.
dc.date2013-01-09
dc.date.accessioned2015-06-11T10:00:48Z
dc.date.available2015-06-11T10:00:48Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/231
dc.identifier10.11603/1681-2557.2011.v13.i1.231
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/6588
dc.descriptionНаведено результати визначення кількісного вмісту флавоноїдів у плодах моркви дикої методом дифе­ренціальної спектрофотометрії. Показано, що кількісний вміст суми флавоноїдів у плодах моркви дикої слід перераховувати на апігенін. Вміст флавоноїдів у промислових і дикорослих зразках сировини кількісно відрізняється: у промислових серіях - 0,103-0,267 %, у дикорослих зразках із Західної України - 0,080­0,124 % у перерахунку на апігенін.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/231/264
dc.rightsCopyright (c) 2015 Medical Chemistryen-US
dc.sourceMedical Chemistry; Vol 13, No 1 (2011)en-US
dc.sourceМедицинская химия; Vol 13, No 1 (2011)ru-RU
dc.sourceМедична хімія; Vol 13, No 1 (2011)uk-UA
dc.source1681-2557
dc.source10.11603/1681-2557.2011.v13.i1
dc.titleСПЕКТРОФОТОМЕТРИЧНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ФЛАВОНОЇДІВ У ПЛОДАХ МОРКВИ ДИКОЇuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeru-RU
dc.typeuk-UA


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу