Науковий репозитарій Тернопільського національного медичного університету імені І.Я.Горбачевського
    • українська
    • English
  • українська 
    • українська
    • English
  • Ввійти
Перегляд матеріалів 
  •   Головна сторінка DSpace
  • Електронна періодика ТНМУ
  • Публікації в наукових журналах ТНМУ
  • Перегляд матеріалів
  •   Головна сторінка DSpace
  • Електронна періодика ТНМУ
  • Публікації в наукових журналах ТНМУ
  • Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ЕФЕКТ СПОЖИВАННЯ ЧЕРВОНОГО ВИНОГРАДНОГО ВИНА НА СТАН АНТИОКСИДАНТНОЇ СИСТЕМИ КРОВІ ЩУРІВ ЗА ДІЇ ІОНІЗУЮЧОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ

Thumbnail
Автор
Старанко, У. В.
Дацюк, Л. О.
Сибірна, Н. О.
Метадані
Показати повний опис матеріалу
URI
http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/368
https://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/6562
Колекції
  • Публікації в наукових журналах ТНМУ [8511]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV
 

 

Перегляд

Всі матеріалиФонди та колекціїЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТемиКолекціяЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТеми

Мій профіль

ВвійтиЗареєструватися

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV