Показати скорочений опис матеріалу

Исследование cостава и свойств выделенного из хрена препарата пероксидазы;
Дослідження складу і властивостей виділеного з хрону препарату пероксидази

dc.creatorRomanovska, I. I.
dc.creatorDekina, S. S.
dc.creatorPsakhis, І. B.
dc.creatorPsakhis, B. Y.
dc.date2016-05-12
dc.date.accessioned2020-07-03T09:41:23Z
dc.date.available2020-07-03T09:41:23Z
dc.identifierhttps://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/MCC/article/view/6675
dc.identifier10.11603/mcch.2410-681X.2016.v0.i2.6675
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/123456789/16608
dc.descriptionUsing the precipitation of proteins by zinc and ammonium sulfates, then by polymer and subsequent dialysis, the peroxidase preparation from horseradish roots was isolated (RZ=0.7), with yield by protein 1.7 % and specific peroxidative activity 7.6 U. By SDS-electrophoresis method it was verified the obtaining of partially purified peroxidase preparation with molecular mass (43±0.5) kDa. By the native electrophoresis method it was determined, that 80.8 % of the total preparation protein possesses expressed peroxidase activity. en-US
dc.descriptionИз корней хрена способом осаждения белков сульфатами цинка и аммония, путем использования полимера и диализа выделен препарат пероксидазы (RZ 0,70), с выходом по белку 1,7 %, удельной окислительно-восстановительной активностью 7,6 Ед. С применением SDS‑электрофореза показано получение частично очищенного препарата пероксидазы с молекулярной массой основной фракции (43±0,5) кДа. Методом нативного электрофореза установлено, что 80,8 % общего белка препарата обладают выраженной пероксидазной активностью.ru-RU
dc.descriptionЗ коренів хрону способом осадження білків сульфатами цинку й амонію, шляхом використання полімеру і діалізу виділено препарат пероксидази (RZ 0,70) з виходом по білку 1,7 %, питомою окисно-відновною активністю 7,6 Од. Із застосуванням SDS-електрофорезу показано отримання частково очищеного препарату пероксидази з молекулярною масою основної фракції (43±0,5) кДа. Методом нативного електрофорезу встановлено, що 80,8 % загального білка препарату мають виражену пероксидазну активність. uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherTernopil National Medical Universityen-US
dc.relationhttps://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/MCC/article/view/6675/6086
dc.rightsАвторське право (c) 2016 Медична та клінічна хіміяuk-UA
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0uk-UA
dc.sourceMedical and Clinical Chemistry; No. 2 (2016); 68-70en-US
dc.sourceМедицинская и клиническая химия; № 2 (2016); 68-70ru-RU
dc.sourceМедична та клінічна хімія; № 2 (2016); 68-70uk-UA
dc.source2414-9934
dc.source2410-681X
dc.source10.11603/mcch.2410-681X.2016.v0.i2
dc.subjecthorseradish peroxidaseen-US
dc.subjectelectrophoresisen-US
dc.subjectbiochemical properties.en-US
dc.subjectпероксидаза хренаru-RU
dc.subjectелектрофорезru-RU
dc.subjectбиохимические свойства.ru-RU
dc.subjectпероксидаза хронуuk-UA
dc.subjectелектрофорезuk-UA
dc.subjectбіохімічні властивості.uk-UA
dc.titleInvestigation of peroxidase preparation composition and properties isolated from horseradish rootsen-US
dc.titleИсследование cостава и свойств выделенного из хрена препарата пероксидазыru-RU
dc.titleДослідження складу і властивостей виділеного з хрону препарату пероксидазиuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу