Показати скорочений опис матеріалу
OPTIMIZATION OF STUDENTS’ NUTRITION
ОПТИМІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ
dc.creator | Chernetska, S. I. | |
dc.date | 2015-11-02 | |
dc.date.accessioned | 2020-07-03T09:34:26Z | |
dc.date.available | 2020-07-03T09:34:26Z | |
dc.identifier | https://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/nursing/article/view/5096 | |
dc.identifier | 10.11603/2411-1597.2014.2.5096 | |
dc.identifier.uri | https://repository.tdmu.edu.ua/handle/123456789/15638 | |
dc.description | The rhythm of the modern life of a young person presents more demands to individual nutrition due to the constant increase in the intensity of daily stress, increased amounts of information used, the need to quickly adapt to a chronic stress conditions (studying, job search, etc.). At present, the quality of nutrition among Ukrainian youth attending college often do not meet even the minimum requirements that are defined in the current regulatory and legislative acts ofUkraine. The recovery of practices to offer dietary meals, which significantly dominate the usual lunch in qualitative characteristics, in cafeterias ofUkrainehas positive impact on the quality of students’ nutrition and contributes to increased therapeutic and preventive functions of food. | en-US |
dc.description | Ритм сучасного життя молодої людини пред'являє все більше вимог у зв'язку з постійним збільшенням інтенсивності повсякденних навантажень, зростанням обсягу використовуваної інформації, необхідністю швидкої адаптації в умовах хронічного стресового стану (навчання, пошук роботи тощо). На сьогодні якість харчування української молоді за місцем навчання часто не відповідає навіть тим нормативним орієнтирам, які визначені у чинних в Україні нормативно-законодавчих актах. Позитивно на якість харчування студентів впливає відновлення у їдальнях України практики реалізації дієтичних обідів, які за якісними характеристиками суттєво переважають звичайні обіди і сприяють розгортанню лікувально-профілактичної функції їжі. | uk-UA |
dc.format | application/pdf | |
dc.language | ukr | |
dc.publisher | Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського | uk-UA |
dc.relation | https://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/nursing/article/view/5096/4699 | |
dc.rights | Авторське право (c) 2015 Медсестринство | uk-UA |
dc.source | Nursing; No. 2 (2014) | en-US |
dc.source | Медсестринство; № 2 (2014) | ru-RU |
dc.source | Медсестринство; № 2 (2014) | uk-UA |
dc.source | 2415-3028 | |
dc.source | 2411-1597 | |
dc.source | 10.11603/2411-1597.2014.2 | |
dc.title | OPTIMIZATION OF STUDENTS’ NUTRITION | en-US |
dc.title | ОПТИМІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ | uk-UA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | |
dc.type | Рецензована стаття | uk-UA |
Долучені файли
Файл | Розмір | Формат | Переглянути |
---|---|---|---|
Даний матеріал не має долучених файлів. |