DIETARY NUTRITION IN TUBERCULOSIS
ДІЄТИЧНЕ ХАРЧУВАННЯ ПРИ ТУБЕРКУЛЬОЗІ.
dc.creator | TYMOSHCHUK, T. Y | |
dc.creator | GRYSHCHUK, L. A. | |
dc.date | 2015-10-30 | |
dc.date.accessioned | 2020-07-03T09:34:23Z | |
dc.date.available | 2020-07-03T09:34:23Z | |
dc.identifier | https://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/nursing/article/view/5076 | |
dc.identifier | 10.11603/2411-1597.2014.1.5076 | |
dc.identifier.uri | https://repository.tdmu.edu.ua/handle/123456789/15618 | |
dc.description | This article contains the main principles of dietary nutrition in tuberculosis, which will promote the increase of body resistance and decrease of intoxication. Also an important task of dietary nutrition must be the promotion of tissues recovery, that are affected by tubercular infection. | en-US |
dc.description | У статті міститься основні принципи дієтичного харчування при туберкульозі, які сприятимуть підвищенню опірності організму і зменшенню інтоксикації. Також важливим завданням дієтичного харчування при туберкульозі має стати сприяння відновленню тканин, які вражені туберкульозною інфекцією. | uk-UA |
dc.format | application/pdf | |
dc.language | ukr | |
dc.publisher | Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського | uk-UA |
dc.relation | https://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/nursing/article/view/5076/4679 | |
dc.rights | Авторське право (c) 2015 Медсестринство | uk-UA |
dc.source | Nursing; No. 1 (2014) | en-US |
dc.source | Медсестринство; № 1 (2014) | ru-RU |
dc.source | Медсестринство; № 1 (2014) | uk-UA |
dc.source | 2415-3028 | |
dc.source | 2411-1597 | |
dc.source | 10.11603/2411-1597.2014.1 | |
dc.title | DIETARY NUTRITION IN TUBERCULOSIS | en-US |
dc.title | ДІЄТИЧНЕ ХАРЧУВАННЯ ПРИ ТУБЕРКУЛЬОЗІ. | uk-UA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | |
dc.type | Рецензована стаття | uk-UA |
Files in this item
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
There are no files associated with this item. |