Показати скорочений опис матеріалу

ДІЄТИЧНЕ ХАРЧУВАННЯ ПРИ ТУБЕРКУЛЬОЗІ.

dc.creatorTYMOSHCHUK, T. Y
dc.creatorGRYSHCHUK, L. A.
dc.date2015-10-30
dc.date.accessioned2020-07-03T09:34:23Z
dc.date.available2020-07-03T09:34:23Z
dc.identifierhttps://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/nursing/article/view/5076
dc.identifier10.11603/2411-1597.2014.1.5076
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/123456789/15618
dc.descriptionThis article contains the main principles of dietary nutrition in tuberculosis, which will promote the increase of body resistance and decrease of intoxication. Also an important task of dietary nutrition must be the promotion of tissues recovery, that are affected by tubercular infection.en-US
dc.descriptionУ статті міститься основні принципи дієтичного харчування при туберкульозі, які сприятимуть підвищенню опірності організму і зменшенню інтоксикації. Також важливим завданням дієтичного харчування при туберкульозі має стати сприяння відновленню тканин, які вражені туберкульозною інфекцією.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttps://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/nursing/article/view/5076/4679
dc.rightsАвторське право (c) 2015 Медсестринствоuk-UA
dc.sourceNursing; No. 1 (2014)en-US
dc.sourceМедсестринство; № 1 (2014)ru-RU
dc.sourceМедсестринство; № 1 (2014)uk-UA
dc.source2415-3028
dc.source2411-1597
dc.source10.11603/2411-1597.2014.1
dc.titleDIETARY NUTRITION IN TUBERCULOSISen-US
dc.titleДІЄТИЧНЕ ХАРЧУВАННЯ ПРИ ТУБЕРКУЛЬОЗІ.uk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeРецензована статтяuk-UA


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу