Show simple item record

ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ФУНКЦИОНАЛЬНЫХ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ИЗ РАСТИТЕЛЬНОГО СЫРЬЯ В КОМПЛЕКСНОЙ ТЕРАПИИ ДЕТЕЙ, БОЛЬНЫХ ЮВЕНИЛЬНЫМ РЕВМАТОИДНЫМ АРТРИТОМ.;
ВИКОРИСТАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В КОМПЛЕКСНІЙ ТЕРАПІЇ ДІТЕЙ, ХВОРИХ НА ЮВЕНІЛЬНИЙ РЕВМАТОЇДНИЙ АРТРИТ.

dc.creatorVorontsova, T. O.
dc.creatorSynytska, V. O.
dc.creatorYarema, N. M.
dc.date2015-07-13
dc.date.accessioned2020-02-24T14:27:05Z
dc.date.available2020-02-24T14:27:05Z
dc.identifierhttps://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/act-pit-pediatr/article/view/4749
dc.identifier10.11603/24116-4944.2015.2.4749
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/123456789/14406
dc.descriptionThe influence of common treatment for juvenile rheumatoid arthritis and the complex treatment with dietetic products on the dynamics of the clinical indices and metabolic indicators of the connective tissue has been studied.en-US
dc.descriptionИсследовано влияние комплексной терапии и комплексной терапии с добавлением продуктов для специального диетического питания на динамику клинической симптоматики и показателей метаболизма соединительной ткани у детей, больных ювенильным ревматоидным артритом.ru-RU
dc.description Досліджено вплив базової терапії і терапії із включенням продуктів для спеціального дієтичного харчування на динаміку клінічних показників і показників метаболізмуm сполучної тканини в дітей, хворих на ювенільний ревматоїдний артрит.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttps://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/act-pit-pediatr/article/view/4749/4388
dc.rightsАвторське право (c) 2015 Актуальні питання педіатрії, акушерства та гінекологіїuk-UA
dc.sourceActual Problems of Pediatry, Obstetrics and Gynecology; No. 2 (2015)en-US
dc.sourceАктуальные вопросы педиатрии, акушерства и гинекологии; № 2 (2015)ru-RU
dc.sourceАктуальні питання педіатрії, акушерства та гінекології; № 2 (2015)uk-UA
dc.source2415-301X
dc.source2411-4944
dc.source10.11603/24116-4944.2015.2
dc.subjectjuvenile rheumatoid arthritisen-US
dc.subjectw-3 poly unsaturated fatty acidsen-US
dc.subjectantioxidantsen-US
dc.subjectmechanism of actionen-US
dc.subjectclinical application.en-US
dc.subjectювенильный ревматоидный артритru-RU
dc.subjectW-3 полиненасыщенные жирные кислотыru-RU
dc.subjectантиоксидантыru-RU
dc.subjectмеханизм действияru-RU
dc.subjectклиническое использование.ru-RU
dc.subjectювенільний ревматоїдний артритuk-UA
dc.subjectW-3 поліненасичені жирні кислотиuk-UA
dc.subjectантиоксидантиuk-UA
dc.subjectмеханізм діїuk-UA
dc.subjectклінічне використання.uk-UA
dc.titleUSE OF SPECIAL FOOD PRODUCTS OF HERBAL RAW MATERIAL IN TREATMENT OF CHILDREN WITH RHEUMATOID ARTHRITIS.en-US
dc.titleИСПОЛЬЗОВАНИЕ ФУНКЦИОНАЛЬНЫХ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ИЗ РАСТИТЕЛЬНОГО СЫРЬЯ В КОМПЛЕКСНОЙ ТЕРАПИИ ДЕТЕЙ, БОЛЬНЫХ ЮВЕНИЛЬНЫМ РЕВМАТОИДНЫМ АРТРИТОМ.ru-RU
dc.titleВИКОРИСТАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В КОМПЛЕКСНІЙ ТЕРАПІЇ ДІТЕЙ, ХВОРИХ НА ЮВЕНІЛЬНИЙ РЕВМАТОЇДНИЙ АРТРИТ.uk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record