Show simple item record

dc.creatorОдінець, Т.М.
dc.creatorКарімов, І.З.
dc.creatorШмойлов, Д.К.
dc.creatorОдінець, О.А.
dc.creatorЛось-Яценко, Н.Г.
dc.creatorДегтярьова, А.О.
dc.creatorЯнакова, І.В.
dc.creatorЕльстер, А.Г.
dc.date2013-06-20
dc.date.accessioned2020-02-24T11:33:26Z
dc.date.available2020-02-24T11:33:26Z
dc.identifierhttps://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/inf-patol/article/view/456
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/123456789/14041
dc.descriptionНаведені результати дослідження показників вільно-радикального окислення у 54 хворих на сальмонельоз і ГКІ ротавірусно-сальмонельозної етіології. Показано підвищення концентрації продуктів перекисного окислення ліпідів і рівня окисної модифікації білків у крові хворих залежно від етіології, ступеня тяжкості і періоду захворювання. Виявлено пряму кореляцію між вмістом карбонільних груп, концентрацією малонового диальдегіду та тривалістю інтоксикаційного синдрому у хворих на гостру ротавірусно-сальмонельозну  інфекцію.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТНМУuk-UA
dc.relationhttps://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/inf-patol/article/view/456/459
dc.rightsАвторське право (c) 2015 Інфекційні хворобиuk-UA
dc.sourceInfectious Diseases; No. 1 (2012)en-US
dc.sourceІнфекційні хвороби; № 1 (2012)ru-RU
dc.sourceІнфекційні хвороби; № 1 (2012)uk-UA
dc.source2414-9969
dc.source1681-2727
dc.titleОКИСЛЮВАЛЬНА МОДИФІКАЦІЯ БІЛКІВ І ПЕРЕКИСНЕ ОКИСЛЕННЯ ЛІПІДІВ ПРИ ГКІ САЛЬМОНЕЛЬОЗНОЇ ТА РОТАВІРУСНО-САЛЬМОНЕЛЬОЗНОЇ ЕТІОЛОГІЇuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeРецензована статтяuk-UA


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record