dc.creator | Петренко, Н. В. | |
dc.date | 2015-05-09 | |
dc.date.accessioned | 2019-09-07T09:50:49Z | |
dc.date.available | 2019-09-07T09:50:49Z | |
dc.identifier | https://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/visnyk-nauk-dos/article/view/5628 | |
dc.identifier | 10.11603/2415-8798.2015.2.5628 | |
dc.identifier.uri | https://repository.tdmu.edu.ua/handle/123456789/12069 | |
dc.description | Харчування студентів є нераціональним за рахунок недотримання режиму харчування, його якісного й кількісного складу. Система заходів раціоналізації харчування молоді передбачає проведення в цільових групах інформаційних бесід, семінарів-тренінгів, масових заходів встановлення наочних інформаційних стендів при створенні належних передумов (наявність відповідного асортименту продукції в найближчих закладах харчування за доступними цінами) з метою дотримання умов раціонального харчування, яке ґрунтується на таких принципах: 4 разовий прийом їжі з проміжки між прийомами не більше 4–5 год, відповідність харчування фізіологічним потребам організму зі збалансованим співвідношенням білків, жирів і вуглеводів, гармонійне поєднання гіркого, солоного, солодкого і кислого смаків, споживання овочів, фруктів та достатньої кількості рідини. | uk-UA |
dc.format | application/pdf | |
dc.language | ukr | |
dc.publisher | Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського | uk-UA |
dc.relation | https://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/visnyk-nauk-dos/article/view/5628/5154 | |
dc.rights | Авторське право (c) 2016 Вісник наукових досліджень | uk-UA |
dc.source | Bulletin of Scientific Research; No 2 (2015) | en-US |
dc.source | Вестник научных исследований; № 2 (2015) | ru-RU |
dc.source | Вісник наукових досліджень; № 2 (2015) | uk-UA |
dc.source | 2415-8798 | |
dc.source | 1681-276X | |
dc.source | 10.11603/2415-8798.2015.2 | |
dc.title | НОВІ ПІДХОДИ ДО ОПТИМІЗАЦІЇ СИСТЕМИ ХАРЧУВАННЯ МОЛОДІ | uk-UA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | |