Show simple item record

dc.creatorПетренко, Н. В.
dc.date2015-05-09
dc.date.accessioned2019-09-07T09:50:49Z
dc.date.available2019-09-07T09:50:49Z
dc.identifierhttps://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/visnyk-nauk-dos/article/view/5628
dc.identifier10.11603/2415-8798.2015.2.5628
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/123456789/12069
dc.descriptionХарчування студентів є нераціональним за рахунок недотримання режиму харчування, його якісного й кількісного складу. Система заходів раціоналізації харчування молоді передбачає проведення в цільових групах інформаційних бесід, семінарів-тренінгів, масових заходів встановлення наочних інформаційних стендів при створенні належних передумов (наявність відповідного асортименту продукції в найближчих закладах харчування за доступними цінами) з метою дотримання умов раціонального харчування, яке ґрунтується на таких принципах: 4 разовий прийом їжі з проміжки між прийомами не більше 4–5 год, відповідність харчування фізіологічним потребам організму зі збалансованим співвідношенням білків, жирів і вуглеводів, гармонійне поєднання гіркого, солоного, солодкого і кислого смаків, споживання овочів, фруктів та достатньої кількості рідини.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttps://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/visnyk-nauk-dos/article/view/5628/5154
dc.rightsАвторське право (c) 2016 Вісник наукових дослідженьuk-UA
dc.sourceBulletin of Scientific Research; No 2 (2015)en-US
dc.sourceВестник научных исследований; № 2 (2015)ru-RU
dc.sourceВісник наукових досліджень; № 2 (2015)uk-UA
dc.source2415-8798
dc.source1681-276X
dc.source10.11603/2415-8798.2015.2
dc.titleНОВІ ПІДХОДИ ДО ОПТИМІЗАЦІЇ СИСТЕМИ ХАРЧУВАННЯ МОЛОДІuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record