Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorБандрівський, Ю. Л.
dc.creatorЗахарків, О. Р.
dc.date2014-03-12
dc.date.accessioned2015-06-11T10:03:30Z
dc.date.available2015-06-11T10:03:30Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/kl-stomat/article/view/2498
dc.identifier10.11603/2311-9624.2011.4.2498
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7908
dc.descriptionУ статті висвітлено результати мікробіологічного дослідження зубного каменя в пацієнтів із генералізованим пародонтитом (працівники кондитерського виробництва), визначено видовий склад мікроорганізмів, виділених у хворих.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоen-US
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/kl-stomat/article/view/2498/2333
dc.rightsCopyright (c) 2015 CLINICAL DENTISTRYen-US
dc.sourceCLINICAL DENTISTRY; No 4 (2011)en-US
dc.sourceКлінічна стоматологія; No 4 (2011)uk-UA
dc.source2311-9624
dc.source10.11603/2311-9624.2011.4
dc.titleМікробіологічний склад зубного каменя у працівників кондитерського виробництва, хворих на генералізований пародонтитuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу