Показати скорочений опис матеріалу
КРІОСКОПІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ СОКІВ КАВУНА І СЛИВИ
dc.contributor | uk-UA | |
dc.creator | Соколова, Л. В. | |
dc.creator | Іванець, Л. М. | |
dc.creator | Соколова, А. Є. | |
dc.creator | Лукієнко, О. В. | |
dc.date | 2014-03-26 | |
dc.date.accessioned | 2015-06-11T10:03:21Z | |
dc.date.available | 2015-06-11T10:03:21Z | |
dc.identifier | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2745 | |
dc.identifier | 10.11603/2312-0967.2011.4.2745 | |
dc.identifier.uri | https://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7823 | |
dc.description | Представлено результати дослідження із визначення температур замерзання соків кавуна, сливи та їх розведень. Встановлена залежність температури замерзання від природи біологічно активних речовин, розведення та наявності вільної або зв’язаної води в рослинах. Доведено доцільність заморожування перед проведенням сублімаційного сушіння соку сливи в розведенні (1:2) та нерозведеного соку кавуна. Відпрацювання оптимальних режимів заморожування і сублімації буде сприяти зменшенню витрат на виробництво і ціни на готову продукцію. | uk-UA |
dc.format | application/pdf | |
dc.language | ukr | |
dc.publisher | Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського | uk-UA |
dc.relation | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2745/2566 | |
dc.rights | Copyright (c) 2015 Pharmaceutical review | en-US |
dc.source | Pharmaceutical review; No 4 (2011) | en-US |
dc.source | Фармацевтичний часопис; No 4 (2011) | uk-UA |
dc.source | 2312-0967 | |
dc.source | 10.11603/2312-0967.2011.4 | |
dc.title | КРІОСКОПІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ СОКІВ КАВУНА І СЛИВИ | uk-UA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | |
dc.type | uk-UA |
Долучені файли
Файл | Розмір | Формат | Переглянути |
---|---|---|---|
Даний матеріал не має долучених файлів. |