Show simple item record

dc.contributoruk-UA
dc.creatorСоколова, Л. В.
dc.creatorІванець, Л. М.
dc.creatorСоколова, А. Є.
dc.creatorЛукієнко, О. В.
dc.date2014-03-26
dc.date.accessioned2015-06-11T10:03:21Z
dc.date.available2015-06-11T10:03:21Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2745
dc.identifier10.11603/2312-0967.2011.4.2745
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7823
dc.descriptionПредставлено результати дослідження із визначення температур замерзання соків кавуна, сливи та їх розведень. Встановлена залежність температури замерзання від природи біологічно активних речовин, розведення та наявності вільної або зв’язаної води в рослинах. Доведено доцільність заморожування перед проведенням сублімаційного сушіння соку сливи в розведенні (1:2) та нерозведеного соку кавуна. Відпрацювання оптимальних режимів заморожування і сублімації буде сприяти зменшенню витрат на виробництво і ціни на готову продукцію.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2745/2566
dc.rightsCopyright (c) 2015 Pharmaceutical reviewen-US
dc.sourcePharmaceutical review; No 4 (2011)en-US
dc.sourceФармацевтичний часопис; No 4 (2011)uk-UA
dc.source2312-0967
dc.source10.11603/2312-0967.2011.4
dc.titleКРІОСКОПІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ СОКІВ КАВУНА І СЛИВИuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record