Show simple item record

dc.contributoruk-UA
dc.creatorСмалюх, О. Г.
dc.creatorСур, С. В.
dc.date2014-07-08
dc.date.accessioned2015-06-11T10:03:15Z
dc.date.available2015-06-11T10:03:15Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2857
dc.identifier10.11603/2312-0967.2010.4.2857
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7795
dc.descriptionРозроблено методологічні підходи до оцінки різниці складу екстрактів, виготовлених за різними технологіями. Проведено вибір аналітичних методів, БАР/маркерів та критеріїв для оцінки різниці складу екстрактів. Показано відсутність суттєвої різниці у складі ГЕ Седавіт, вироблених за двома технологіями.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2857/2658
dc.rightsCopyright (c) 2015 Pharmaceutical reviewen-US
dc.sourcePharmaceutical review; No 4 (2010)en-US
dc.sourceФармацевтичний часопис; No 4 (2010)uk-UA
dc.source2312-0967
dc.source10.11603/2312-0967.2010.4
dc.titleОЦІНКА СКЛАДУ ТА ВМІСТУ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН РОСЛИННИХ ЕКСТРАКТІВ, ОТРИМАНИХ ЗА РІЗНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record