dc.contributor | | uk-UA |
dc.creator | Смалюх, О. Г. | |
dc.creator | Сур, С. В. | |
dc.date | 2014-07-08 | |
dc.date.accessioned | 2015-06-11T10:03:15Z | |
dc.date.available | 2015-06-11T10:03:15Z | |
dc.identifier | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2857 | |
dc.identifier | 10.11603/2312-0967.2010.4.2857 | |
dc.identifier.uri | https://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7795 | |
dc.description | Розроблено методологічні підходи до оцінки різниці складу екстрактів, виготовлених за різними технологіями. Проведено вибір аналітичних методів, БАР/маркерів та критеріїв для оцінки різниці складу екстрактів. Показано відсутність суттєвої різниці у складі ГЕ Седавіт, вироблених за двома технологіями. | uk-UA |
dc.format | application/pdf | |
dc.language | ukr | |
dc.publisher | Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського | uk-UA |
dc.relation | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2857/2658 | |
dc.rights | Copyright (c) 2015 Pharmaceutical review | en-US |
dc.source | Pharmaceutical review; No 4 (2010) | en-US |
dc.source | Фармацевтичний часопис; No 4 (2010) | uk-UA |
dc.source | 2312-0967 | |
dc.source | 10.11603/2312-0967.2010.4 | |
dc.title | ОЦІНКА СКЛАДУ ТА ВМІСТУ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН РОСЛИННИХ ЕКСТРАКТІВ, ОТРИМАНИХ ЗА РІЗНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ | uk-UA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | |
dc.type | | uk-UA |