Show simple item record

dc.contributoruk-UA
dc.creatorЧуєшов, В. І.
dc.creatorБожков, А. І.
dc.creatorСайко, І. В.
dc.creatorМанський, О. А.
dc.creatorРибачук, В. Д.
dc.date2014-03-24
dc.date.accessioned2015-06-11T10:03:13Z
dc.date.available2015-06-11T10:03:13Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2694
dc.identifier10.11603/2312-0967.2011.2.2694
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7767
dc.descriptionДосліджено технологічні властивості субстанції на основі клітин пекарських дріжджів та рослинного білка соняшника. Обґрунтовано вибір лікарської форми.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2694/2519
dc.rightsCopyright (c) 2015 Pharmaceutical reviewen-US
dc.sourcePharmaceutical review; No 2 (2011)en-US
dc.sourceФармацевтичний часопис; No 2 (2011)uk-UA
dc.source2312-0967
dc.source10.11603/2312-0967.2011.2
dc.titleВИВЧЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХАРЧОВИХ БІЛКІВ ТА ОБҐРУНТУВАННЯ ЛІКАРСЬКОЇ ФОРМИuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record