Show simple item record

dc.contributoruk-UA
dc.creatorМацех, О . Ю .
dc.creatorВронська, Л.В.
dc.creatorТихонов, О.І.
dc.date2014-07-21
dc.date.accessioned2015-06-11T10:03:13Z
dc.date.available2015-06-11T10:03:13Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3158
dc.identifier10.11603/2312-0967.2007.2.3158
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7760
dc.descriptionВивчено вплив п'яти кількісних факторів: кількості магнію карбонату основного, цукру, натрій кроскармельози, мікрокристалічної целюлози і метилцелюлози на властивості таблеток-ядер екстракту валеріани і хмелю. За допомогою рівнянь регресії другого порядку встановлено зв'язок між п'ятьма кількісними факторами і основними відгуками (параметрами оптимізації) таблеток екстракту валеріани і хмелю.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3158/2948
dc.rightsCopyright (c) 2015 Pharmaceutical reviewen-US
dc.sourcePharmaceutical review; No 2 (2007)en-US
dc.sourceФармацевтичний часопис; No 2 (2007)uk-UA
dc.source2312-0967
dc.source10.11603/2312-0967.2007.2
dc.titleОПТИМІЗАЦІЯ СКЛАДУ І ТЕХНОЛОГІЇ ТАБЛЕТОК, ЩО МІСТЯТЬ ЕКСТРАКТИ ВАЛЕРІАНИ ТА ХМЕЛЮuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record