Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorВронська, Л.В.
dc.date2014-03-10
dc.date.accessioned2015-06-11T10:03:03Z
dc.date.available2015-06-11T10:03:03Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2441
dc.identifier10.11603/2312-0967.2013.4.2441
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7723
dc.descriptionДосліджено якісний склад флавоноїдів стулок плодів квасолі, запропоновано ТШХ методику ідентифікації та спектрофотометричну методику їх кількісного визначення.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2441/2280
dc.rightsCopyright (c) 2015 Pharmaceutical reviewen-US
dc.sourcePharmaceutical review; No 4 (2013)en-US
dc.sourceФармацевтичний часопис; No 4 (2013)uk-UA
dc.source2312-0967
dc.source10.11603/2312-0967.2013.4
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ЗІ СТАНДАРТИЗАЦІЇ СТУЛОК ПЛОДІВ КВАСОЛІ ЗА ВМІСТОМ ФЛАВОНОЇДІВuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу