Show simple item record

dc.contributoruk-UA
dc.creatorАндріанов, К. В.
dc.creatorФедченкова, Ю. А.
dc.creatorХворост, О. П.
dc.date2014-07-09
dc.date.accessioned2015-06-11T10:03:02Z
dc.date.available2015-06-11T10:03:02Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2908
dc.identifier10.11603/2312-0967.2014.2.2908
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7715
dc.descriptionВ листі двох сортів м'яти перцевої Mentha piperita L. визначено якісний склад та кількісний вміст жирних кислот хромато-мас-спектрометричним методом. Визначено наявність загалом 16 речовин, з яких у зразках містилося, відповідно, 12 та 15 сполук. У кількісному відношенні домінували ненасичені жирні кислоти, з індивідуальних сполук - пальмітинова, ліноленова, лінолева кислоти. Загальний вміст жирних кислот у листі сорту «Чорнолиста» склав 7507,82 мг/кг, сорту «Згадка» - 8273,88 мг/кг.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2908/2709
dc.rightsCopyright (c) 2015 Pharmaceutical reviewen-US
dc.sourcePharmaceutical review; No 2 (2014)en-US
dc.sourceФармацевтичний часопис; No 2 (2014)uk-UA
dc.source2312-0967
dc.source10.11603/2312-0967.2014.2
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ЖИРНИХ КИСЛОТ ЛИСТЯ ПОШИРЕНИХ СОРТІВ М'ЯТИ ПЕРЦЕВОЇ MENTHA PIPERITA L.uk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record