dc.contributor | | uk-UA |
dc.creator | Андріанов, К. В. | |
dc.creator | Федченкова, Ю. А. | |
dc.creator | Хворост, О. П. | |
dc.date | 2014-07-09 | |
dc.date.accessioned | 2015-06-11T10:03:02Z | |
dc.date.available | 2015-06-11T10:03:02Z | |
dc.identifier | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2908 | |
dc.identifier | 10.11603/2312-0967.2014.2.2908 | |
dc.identifier.uri | https://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7715 | |
dc.description | В листі двох сортів м'яти перцевої Mentha piperita L. визначено якісний склад та кількісний вміст жирних кислот хромато-мас-спектрометричним методом. Визначено наявність загалом 16 речовин, з яких у зразках містилося, відповідно, 12 та 15 сполук. У кількісному відношенні домінували ненасичені жирні кислоти, з індивідуальних сполук - пальмітинова, ліноленова, лінолева кислоти. Загальний вміст жирних кислот у листі сорту «Чорнолиста» склав 7507,82 мг/кг, сорту «Згадка» - 8273,88 мг/кг. | uk-UA |
dc.format | application/pdf | |
dc.language | ukr | |
dc.publisher | Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського | uk-UA |
dc.relation | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2908/2709 | |
dc.rights | Copyright (c) 2015 Pharmaceutical review | en-US |
dc.source | Pharmaceutical review; No 2 (2014) | en-US |
dc.source | Фармацевтичний часопис; No 2 (2014) | uk-UA |
dc.source | 2312-0967 | |
dc.source | 10.11603/2312-0967.2014.2 | |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ ЖИРНИХ КИСЛОТ ЛИСТЯ ПОШИРЕНИХ СОРТІВ М'ЯТИ ПЕРЦЕВОЇ MENTHA PIPERITA L. | uk-UA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | |
dc.type | | uk-UA |