dc.contributor | | uk-UA |
dc.creator | Шульга, Л. І. | |
dc.creator | Стороженко, І. П. | |
dc.date | 2014-03-16 | |
dc.date.accessioned | 2015-06-11T10:03:02Z | |
dc.date.available | 2015-06-11T10:03:02Z | |
dc.identifier | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2602 | |
dc.identifier | 10.11603/2312-0967.2012.2.2602 | |
dc.identifier.uri | https://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7705 | |
dc.description | За допомогою методу математичного планування встановлено вплив факторів: співвідношення сировина-екстрагент, час настоювання, концентрація спирту етилового на параметр «густина настоянки». Визначено, що час настоювання серед всіх досліджуваних факторів є малозначущим. Отримано модель квадратичної залежності. Для кращої узгодженості з експериментальними даними у подальшому необхідно використовувати моделі більш високого (третього) порядку. | uk-UA |
dc.format | application/pdf | |
dc.language | ukr | |
dc.publisher | Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського | uk-UA |
dc.relation | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2602/2432 | |
dc.rights | Copyright (c) 2015 Pharmaceutical review | en-US |
dc.source | Pharmaceutical review; No 2 (2012) | en-US |
dc.source | Фармацевтичний часопис; No 2 (2012) | uk-UA |
dc.source | 2312-0967 | |
dc.source | 10.11603/2312-0967.2012.2 | |
dc.title | МАТЕМАТИЧНЕ ПЛАНУВАННЯ ЯК ЕТАП РОЗРОБКИ СКЛАДУ І ТЕХНОЛОГІЇ ФІТОТЕРАПЕВТИЧНОГО ЗАСОБУ | uk-UA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | |
dc.type | | uk-UA |