Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorГавкалюк, М.І.
dc.date2014-03-06
dc.date.accessioned2015-06-11T10:03:00Z
dc.date.available2015-06-11T10:03:00Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2323
dc.identifier10.11603/2312-0967.2013.1.2323
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7674
dc.descriptionНа основі проведених досліджень встановлено оптимальні технологічні параметри приготування антицелюлітної мазі: температура, метод змішування фаз, швидкість та час гомогенізації, спосіб введення допоміжних та активнодіючих речовин. Розроблено технологічну схему виробництва препарату в промислових умовах.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2323/2169
dc.rightsCopyright (c) 2015 Pharmaceutical reviewen-US
dc.sourcePharmaceutical review; No 1 (2013)en-US
dc.sourceФармацевтичний часопис; No 1 (2013)uk-UA
dc.source2312-0967
dc.source10.11603/2312-0967.2013.1
dc.titleРОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ АНТИЦЕЛЮЛІТНОЇ МАЗІ З РОСЛИННИМИ ЕКСТРАКТАМИ ТА ЕФІРНИМИ ОЛІЯМИuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу