dc.contributor | | uk-UA |
dc.creator | Гавкалюк, М.І. | |
dc.date | 2014-03-06 | |
dc.date.accessioned | 2015-06-11T10:03:00Z | |
dc.date.available | 2015-06-11T10:03:00Z | |
dc.identifier | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2323 | |
dc.identifier | 10.11603/2312-0967.2013.1.2323 | |
dc.identifier.uri | https://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7674 | |
dc.description | На основі проведених досліджень встановлено оптимальні технологічні параметри приготування антицелюлітної мазі: температура, метод змішування фаз, швидкість та час гомогенізації, спосіб введення допоміжних та активнодіючих речовин. Розроблено технологічну схему виробництва препарату в промислових умовах. | uk-UA |
dc.format | application/pdf | |
dc.language | ukr | |
dc.publisher | Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського | uk-UA |
dc.relation | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2323/2169 | |
dc.rights | Copyright (c) 2015 Pharmaceutical review | en-US |
dc.source | Pharmaceutical review; No 1 (2013) | en-US |
dc.source | Фармацевтичний часопис; No 1 (2013) | uk-UA |
dc.source | 2312-0967 | |
dc.source | 10.11603/2312-0967.2013.1 | |
dc.title | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ АНТИЦЕЛЮЛІТНОЇ МАЗІ З РОСЛИННИМИ ЕКСТРАКТАМИ ТА ЕФІРНИМИ ОЛІЯМИ | uk-UA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | |
dc.type | | uk-UA |