dc.contributor | | uk-UA |
dc.creator | Вронська, Л.В. | |
dc.date | 2014-03-18 | |
dc.date.accessioned | 2015-06-11T10:02:53Z | |
dc.date.available | 2015-06-11T10:02:53Z | |
dc.identifier | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2634 | |
dc.identifier | 10.11603/2312-0967.2012.3.2634 | |
dc.identifier.uri | https://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7639 | |
dc.description | Досліджено вплив концентрації спирту на екстракцію сесквітерпенових кислот валеріани лікарської. Показано, що витяги, отримані на 80 % спирті етиловому, мають найвищий вміст ацетоксивалеренової і валеренової кислот та валереналю. Використання водно-спиртових сумішей з низьким вмістом спирту етилового зумовлює значний гідроліз ацетоксивалеренової кислоти і не забезпечує кількісної екстракції валеренової кислоти та валереналю. | uk-UA |
dc.format | application/pdf | |
dc.language | ukr | |
dc.publisher | Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського | uk-UA |
dc.relation | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2634/2463 | |
dc.rights | Copyright (c) 2015 Pharmaceutical review | en-US |
dc.source | Pharmaceutical review; No 3 (2012) | en-US |
dc.source | Фармацевтичний часопис; No 3 (2012) | uk-UA |
dc.source | 2312-0967 | |
dc.source | 10.11603/2312-0967.2012.3 | |
dc.title | ВПЛИВ КОНЦЕНТРАЦІЇ СПИРТУ ЕТИЛОВОГО НА ЕКСТРАКЦІЮ СЕСКВІТЕРПЕНОВИХ КИСЛОТ ВАЛЕРІАНИ | uk-UA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | |
dc.type | | uk-UA |