Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorІщенко, М.В.
dc.date2014-07-19
dc.date.accessioned2015-06-11T10:02:52Z
dc.date.available2015-06-11T10:02:52Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3070
dc.identifier10.11603/2312-0967.2008.2.3070
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7625
dc.descriptionНаведені результати дослідження методом абсорбційної спектрофонометрії кількісного вмісту флавоноїдів та полісахаридів у сухій сировині та водному екстракті з суцвіть липи серцелистої та широколистої. Отримані результати свідчать, що вміст флавоноїдів у сухій сировині суцвіть липи серцелистої становить 1,75 %, широколистої - 1,51 %, в водному екстракті відповідно - 1,43 % та 1,35 %. Вміст суми полісахаридів в перерахунку на глюкозу і суху сировину складає 31,74 % для суцвіть липи серцелистої та 34,26 % липи широколистої.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3070/2864
dc.rightsCopyright (c) 2015 Pharmaceutical reviewen-US
dc.sourcePharmaceutical review; No 2 (2008)en-US
dc.sourceФармацевтичний часопис; No 2 (2008)uk-UA
dc.source2312-0967
dc.source10.11603/2312-0967.2008.2
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ СУЦВІТЬ ЛИПИ СЕРЦЕЛИСТОЇ ТА ШИРОКОЛИСТОЇuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу