Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorКернична, І. З.
dc.date2014-03-13
dc.date.accessioned2015-06-11T10:02:52Z
dc.date.available2015-06-11T10:02:52Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2521
dc.identifier10.11603/2312-0967.2012.4.2521
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7615
dc.descriptionДосліджено якісний склад і кількісний вміст жирних та органічних кислот у листках шпинату городнього. Встановлено наявність 15 жирних кислот, з яких 8 насичені та 7 ненасичені. Серед 18 виявлених органічних кислот домінує щавлева, яблучна і лимонна.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2521/2353
dc.rightsCopyright (c) 2015 Pharmaceutical reviewen-US
dc.sourcePharmaceutical review; No 4 (2012)en-US
dc.sourceФармацевтичний часопис; No 4 (2012)uk-UA
dc.source2312-0967
dc.source10.11603/2312-0967.2012.4
dc.titleОРГАНІЧНІ І ЖИРНІ КИСЛОТИ ЛИСТКІВ ШПИНАТУuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу