Показати скорочений опис матеріалу
ВПЛИВ рН НА ТЕРМОДЕСТРУКЦІЮ ГЛЮКОЗИ В РОЗЧИНІ З ВМІСТОМ МОНОГІДРАТУ ГЛЮКОЗИ 1,5 % ДЛЯ ПЕРИТОНЕАЛЬНОГО ДІАЛІЗУ
dc.creator | Гудзь, Н.І. | |
dc.date | 2014-07-20 | |
dc.identifier | https://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3130 | |
dc.description | Проведено результати досліджень з впливу рН на термодеструкцію глюкози в глюкозалактатному розчині для перитонеального діалізу. Встановлено, що при рН 5,3-5,9 глюкоза найменше піддається термодеструкції. | uk-UA |
dc.format | application/pdf | |
dc.language | ukr | |
dc.publisher | Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського МОЗ України | uk-UA |
dc.relation | https://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3130/2924 | |
dc.rights | Авторське право (c) 2015 Фармацевтичний часопис | uk-UA |
dc.source | Pharmaceutical Review; No. 1 (2007) | en-US |
dc.source | Фармацевтичний часопис; № 1 (2007) | uk-UA |
dc.source | 2414-9926 | |
dc.source | 2312-0967 | |
dc.title | ВПЛИВ рН НА ТЕРМОДЕСТРУКЦІЮ ГЛЮКОЗИ В РОЗЧИНІ З ВМІСТОМ МОНОГІДРАТУ ГЛЮКОЗИ 1,5 % ДЛЯ ПЕРИТОНЕАЛЬНОГО ДІАЛІЗУ | uk-UA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
Долучені файли
Файл | Розмір | Формат | Переглянути |
---|---|---|---|
Даний матеріал не має долучених файлів. |