dc.contributor | | uk-UA |
dc.creator | Соколова, Л.В. | |
dc.date | 2014-07-17 | |
dc.date.accessioned | 2015-06-11T10:02:41Z | |
dc.date.available | 2015-06-11T10:02:41Z | |
dc.identifier | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2999 | |
dc.identifier | 10.11603/2312-0967.2009.3.2999 | |
dc.identifier.uri | https://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7484 | |
dc.description | У статті викладено результати досліджень основних органолептичних та ф ізико-хімічних властивостей відновленого після ліофілізації соку кавуна порівняно зі свіжим. Наведено порівняльні дані щодо органолептичних властивостей та значень показників заломлення, в'язкості, густини досліджуваних зразків соку. | uk-UA |
dc.format | application/pdf | |
dc.language | ukr | |
dc.publisher | Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського | uk-UA |
dc.relation | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2999/2795 | |
dc.rights | Copyright (c) 2015 Pharmaceutical review | en-US |
dc.source | Pharmaceutical review; No 3 (2009) | en-US |
dc.source | Фармацевтичний часопис; No 3 (2009) | uk-UA |
dc.source | 2312-0967 | |
dc.source | 10.11603/2312-0967.2009.3 | |
dc.title | ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ТА ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВІДНОВЛЕНОГО СОКУ КАВУНА ПОРІВНЯНО ЗІ СВІЖИМ | uk-UA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | |
dc.type | | uk-UA |