Show simple item record

dc.contributoruk-UA
dc.creatorСоколова, Л.В.
dc.date2014-07-17
dc.date.accessioned2015-06-11T10:02:41Z
dc.date.available2015-06-11T10:02:41Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2999
dc.identifier10.11603/2312-0967.2009.3.2999
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7484
dc.descriptionУ статті викладено результати досліджень основних органолептичних та ф ізико-хімічних властивостей відновленого після ліофілізації соку кавуна порівняно зі свіжим. Наведено порівняльні дані щодо органолептичних властивостей та значень показників заломлення, в'язкості, густини досліджуваних зразків соку.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2999/2795
dc.rightsCopyright (c) 2015 Pharmaceutical reviewen-US
dc.sourcePharmaceutical review; No 3 (2009)en-US
dc.sourceФармацевтичний часопис; No 3 (2009)uk-UA
dc.source2312-0967
dc.source10.11603/2312-0967.2009.3
dc.titleОРГАНОЛЕПТИЧНІ ТА ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВІДНОВЛЕНОГО СОКУ КАВУНА ПОРІВНЯНО ЗІ СВІЖИМuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record