dc.creator | Крутських, Т. В. | |
dc.creator | Кобилінська, В. І. | |
dc.creator | Шаламай, А. С. | |
dc.date | 2015-05-08 | |
dc.identifier | https://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3761 | |
dc.identifier | 10.11603/2312-0967.2015.1.3761 | |
dc.description | обрано допоміжні речовини для маскування гірко-в’яжучого смаку субстанції альтабор для виготовлення оромукозальних таблеток. | uk-UA |
dc.format | application/pdf | |
dc.language | ukr | |
dc.publisher | Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського МОЗ України | uk-UA |
dc.relation | https://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3761/3478 | |
dc.rights | Авторське право (c) 2015 Фармацевтичний часопис | uk-UA |
dc.source | Pharmaceutical Review; No. 1 (2015) | en-US |
dc.source | Фармацевтичний часопис; № 1 (2015) | uk-UA |
dc.source | 2414-9926 | |
dc.source | 2312-0967 | |
dc.source | 10.11603/2312-0967.2015.1 | |
dc.title | ВИВЧЕННЯ ДОПОМІЖНИХ РЕЧОВИН ДЛЯ СТВОРЕННЯ ОРОМУКОЗАЛЬНИХ ТАБЛЕТОК НА ОСНОВІ СУБСТАНЦІЇ АЛЬТАБОР | uk-UA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | |