Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorВронська, Л.В.
dc.date2014-03-14
dc.date.accessioned2015-06-11T10:02:26Z
dc.date.available2015-06-11T10:02:26Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2569
dc.identifier10.11603/2312-0967.2012.1.2569
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7372
dc.descriptionПроведено дослідження якісного і кількісного складу сесквітерпенових кислот методами ТШХ і ВЕРХ. Встановлено, що для ідентифікації настойки валеріани необхідно проводити виявлення валеренової та гідроксивалеренової кислот. Кількісний вміст сесквітерпенових кислот у вітчизняних зразках настойок валеріани коливається у широких межах (2,96*10-4 % до 0,028 %), тому він не може бути використаний як кількісний критерій якості настойки.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2569/2400
dc.rightsCopyright (c) 2015 Pharmaceutical reviewen-US
dc.sourcePharmaceutical review; No 1 (2012)en-US
dc.sourceФармацевтичний часопис; No 1 (2012)uk-UA
dc.source2312-0967
dc.source10.11603/2312-0967.2012.1
dc.titleЗАСТОСУВАННЯ ХРОМАТОГРАФІЧНИХ МЕТОДІВ ДЛЯ ІДЕНТИФІКАЦІЇ НАСТОЙКИ ВАЛЕРІАНИuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу