Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorРибалко, С.Л.; Тернопільський державний медуніверситет ім. І.Я. Горбачевського
dc.creatorАнісімова, Ю.М.
dc.creatorБоровський, В.Р.
dc.creatorЖаркова, Л.Д.
dc.creatorДядюн, С.Т.
dc.date2013-08-01
dc.date.accessioned2015-06-11T10:01:49Z
dc.date.available2015-06-11T10:01:49Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/inf-patol/article/view/1135
dc.identifier10.11603/1681-2727.2007.4.1135
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7139
dc.descriptionВ експерименті in vitro та in vivo виявлено антигрипозну дію соєвих продуктів, що обумовлено інгібіцією нейрамінідазної активності вірусів грипу, стимуляцією продукції альфа-інтерферону, імуномодулюючими властивостями біологічно активних речовин сої. Соєві продукти позитивно впливали на лікувальну активність протигрипозних препаратів, підсилюючи їх дію. Отримані результати обґрунтовують доцільність використання соєвих продуктів для профілактики грипу і як фактор допоміжної терапії цієї інфекції у людей.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТГМУuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/inf-patol/article/view/1135/1125
dc.rightsCopyright (c) 2015 Infectious Diseasesen-US
dc.sourceInfectious Diseases; No 4 (2007)en-US
dc.sourceІнфекційні хвороби; No 4 (2007)ru-RU
dc.sourceІнфекційні хвороби; No 4 (2007)uk-UA
dc.source1681-2727
dc.source10.11603/1681-2727.2007.4
dc.subjectuk-UA
dc.subjectuk-UA
dc.titleВПЛИВ СОЄВИХ ПРОДУКТІВ НА ПЕРЕБІГ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОЇ ГРИПОЗНОЇ ІНФЕКЦІЇuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typePeer-reviewed Articleen-US


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу