Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorМоскалюк, В.Д.; Тернопільський державний медуніверситет ім. І.Я. Горбачевського
dc.creatorБогачик, Н.А.
dc.creatorВенгловська, Я.В.
dc.creatorСидорчук, А.С.
dc.creatorМеленко, С.Р.
dc.date2013-06-21
dc.date.accessioned2015-06-11T10:01:39Z
dc.date.available2015-06-11T10:01:39Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/inf-patol/article/view/484
dc.identifier10.11603/1681-2727.2012.2.484
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7037
dc.descriptionОбстежено хворих на харчову токсикоінфекцію, спричинену умовно-патогенною флорою. Частіше етіологічними чинниками харчової токсикоінфекції були Klebsiella pneumoniae, Citrobakter, S. аureus. Серед клінічних форм переважав гастроентеритний варіант. Не встановлено залежності клінічних проявів та тяжкості захворювання від етіологічного фактору. Об’єктивною оцінкою ступеня тяжкості, повноти одужання служили інтегративні показники ендогенної інтоксикаціїuk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТГМУuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/inf-patol/article/view/484/486
dc.rightsCopyright (c) 2015 Infectious Diseasesen-US
dc.sourceInfectious Diseases; No 2 (2012)en-US
dc.sourceІнфекційні хвороби; No 2 (2012)ru-RU
dc.sourceІнфекційні хвороби; No 2 (2012)uk-UA
dc.source1681-2727
dc.source10.11603/1681-2727.2012.2
dc.subjectuk-UA
dc.subjectuk-UA
dc.titleКЛІНІЧНІ АСПЕКТИ ХАРЧОВОЇ ТОКСИКОІНФЕКЦІЇ, ЗУМОВЛЕНОЇ УМОВНО-ПАТОГЕННИМИ ЗБУДНИКАМИuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typePeer-reviewed Articleen-US


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу