Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorАнісімова, Ю.М.; Тернопільський державний медуніверситет ім. І.Я. Горбачевського
dc.creatorБичкова, Н.Г.
dc.creatorМельник, В.П.
dc.creatorБоровський, В.Р.
dc.creatorСтаднік, Л.В.
dc.date2013-07-08
dc.date.accessioned2015-06-11T10:01:27Z
dc.date.available2015-06-11T10:01:27Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/inf-patol/article/view/856
dc.identifier10.11603/1681-2727.2008.1.856
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/6929
dc.descriptionДодаткове включення соєвих продуктів до харчового раціону позитивно впливало на імунний статус хворих на туберкульоз легень. Спостерігались тенденція до зростання кількості основних популяцій та субпопуляцій лімфоцитів, покращення їх функціональної активності, ослаблення автоімунних процесів в організмі, а також підвищення фагоцитарної та метаболічної активності нейтрофільних гранулоцитів, що є особливо важливим для хворих на туберкульоз. Отримані результати дозволяють рекомендувати включення соєвих продуктів у комплексну терапію туберкульозу легень.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТГМУuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/inf-patol/article/view/856/854
dc.rightsCopyright (c) 2015 Infectious Diseasesen-US
dc.sourceInfectious Diseases; No 1 (2008)en-US
dc.sourceІнфекційні хвороби; No 1 (2008)ru-RU
dc.sourceІнфекційні хвороби; No 1 (2008)uk-UA
dc.source1681-2727
dc.source10.11603/1681-2727.2008.1
dc.subjectuk-UA
dc.subjectuk-UA
dc.titleВПЛИВ СОЄВИХ ПРОДУКТІВ НА СТАН ІМУНІТЕТУ ТА НЕСПЕЦИФІЧНОЇ РЕЗИСТЕНТНОСТІ ОРГАНІЗМУ ХВОРИХ НА ТУБЕРКУЛЬОЗ ЛЕГЕНЬuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typePeer-reviewed Articleen-US


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу