Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorРебенок, Ж.О.; Тернопільський державний медуніверситет ім. І.Я. Горбачевського
dc.date2013-08-02
dc.date.accessioned2015-06-11T10:01:20Z
dc.date.available2015-06-11T10:01:20Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/inf-patol/article/view/1173
dc.identifier10.11603/1681-2727.2006.1.1173
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/6898
dc.descriptionХоча термін «харчова токсикоінфекція (ХТІ)» існує близько 100 років [1], поняття про «харчову токсикоінфекцію» як нозологічно самостійну інфекційну хворобу й досі не стало загальновикористовуваним. Вислів А.І. Завадовського: «Вчення про харчові токсикоінфекції та отруєння залишається найменш знайомим як санітарним лікарям, так і лікарям-клініцистам», – не втратив актуальності й досіuk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТГМУuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/inf-patol/article/view/1173/1162
dc.rightsCopyright (c) 2015 Infectious Diseasesen-US
dc.sourceInfectious Diseases; No 1 (2006)en-US
dc.sourceІнфекційні хвороби; No 1 (2006)ru-RU
dc.sourceІнфекційні хвороби; No 1 (2006)uk-UA
dc.source1681-2727
dc.source10.11603/1681-2727.2006.1
dc.subjectuk-UA
dc.subjectuk-UA
dc.titleХАРЧОВА ТОКСИКОІНФЕКЦІЯ – САЛЬМОНЕЛЬОЗ ЧИ ПОЛІЕТІОЛОГІЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ?uk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typePeer-reviewed Articleen-US


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу