Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorРебенок, Ж.О.; Тернопільський державний медуніверситет ім. І.Я. Горбачевського
dc.date2013-09-12
dc.date.accessioned2015-06-11T10:01:15Z
dc.date.available2015-06-11T10:01:15Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/inf-patol/article/view/1417
dc.identifier10.11603/1681-2727.2005.3.1417
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/6811
dc.descriptionНаведено сучасні оригінальні уявлення про етіологію, патогенез, клінічні прояви харчової токсико-інфекції (ХТІ), лікування хворих, профілактичні заходи. ХТІ розглядається як окреме нозологічно самостійне захворювання з унікальним патогенезом, тому не може бути ні харчовим отруєнням (ХО), ні кишковою інфекцією, ані будь-яким іншим захворюванням, крім ХТІ. На прикладі ХТІ продемонстрована непридатність для захворювань, пов'язаних з їжею, Міжнародної статистичної класифікації хвороб 10-го перегляду. Пропонується доповнити зазначену статистичну класифікацію класифікацією клінічною, щоб діагностика «захворювань, пов'язаних з їжею» відповідала сучасним науковим уявленням.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТГМУuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/inf-patol/article/view/1417/1400
dc.rightsCopyright (c) 2015 Infectious Diseasesen-US
dc.sourceInfectious Diseases; No 3 (2005)en-US
dc.sourceІнфекційні хвороби; No 3 (2005)ru-RU
dc.sourceІнфекційні хвороби; No 3 (2005)uk-UA
dc.source1681-2727
dc.source10.11603/1681-2727.2005.3
dc.subjectuk-UA
dc.subjectuk-UA
dc.titleХАРЧОВА ТОКСИКО ІНФЕКЦІЯ-ОТРУЄННЯ ЧИ ІНФЕКЦІЯ?uk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typePeer-reviewed Articleen-US


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу