Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorБандрівський, Ю. Л.
dc.date2013-01-09
dc.date.accessioned2015-06-11T10:00:54Z
dc.date.available2015-06-11T10:00:54Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/236
dc.identifier10.11603/1681-2557.2011.v13.i1.236
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/6626
dc.descriptionПроведено аналіз фізико-хімічних властивостей ротової рідини у працівниць кондитерського виробницт­ва (КВ) залежно від стажу роботи на даному підприємстві. Зі збільшенням стажу роботи на КВ спостерігали зниження рН, швидкості секреції слини та збільшення в 'язкості ротової рідини стосовно осіб порівняльної групи, які не контактували зі шкідливими чинниками кондитерського виробництва.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/236/269
dc.rightsCopyright (c) 2015 Medical Chemistryen-US
dc.sourceMedical Chemistry; Vol 13, No 1 (2011)en-US
dc.sourceМедицинская химия; Vol 13, No 1 (2011)ru-RU
dc.sourceМедична хімія; Vol 13, No 1 (2011)uk-UA
dc.source1681-2557
dc.source10.11603/1681-2557.2011.v13.i1
dc.titleФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ РОТОВОЇ РІДИНИ У ПРАЦІВНИЦЬ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВАuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeru-RU
dc.typeuk-UA


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу