Показати скорочений опис матеріалу
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ РОТОВОЇ РІДИНИ У ПРАЦІВНИЦЬ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА
dc.contributor | uk-UA | |
dc.creator | Бандрівський, Ю. Л. | |
dc.date | 2013-01-09 | |
dc.date.accessioned | 2015-06-11T10:00:54Z | |
dc.date.available | 2015-06-11T10:00:54Z | |
dc.identifier | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/236 | |
dc.identifier | 10.11603/1681-2557.2011.v13.i1.236 | |
dc.identifier.uri | https://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/6626 | |
dc.description | Проведено аналіз фізико-хімічних властивостей ротової рідини у працівниць кондитерського виробництва (КВ) залежно від стажу роботи на даному підприємстві. Зі збільшенням стажу роботи на КВ спостерігали зниження рН, швидкості секреції слини та збільшення в 'язкості ротової рідини стосовно осіб порівняльної групи, які не контактували зі шкідливими чинниками кондитерського виробництва. | uk-UA |
dc.format | application/pdf | |
dc.language | ukr | |
dc.publisher | Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського | uk-UA |
dc.relation | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/236/269 | |
dc.rights | Copyright (c) 2015 Medical Chemistry | en-US |
dc.source | Medical Chemistry; Vol 13, No 1 (2011) | en-US |
dc.source | Медицинская химия; Vol 13, No 1 (2011) | ru-RU |
dc.source | Медична хімія; Vol 13, No 1 (2011) | uk-UA |
dc.source | 1681-2557 | |
dc.source | 10.11603/1681-2557.2011.v13.i1 | |
dc.title | ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ РОТОВОЇ РІДИНИ У ПРАЦІВНИЦЬ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА | uk-UA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | |
dc.type | ru-RU | |
dc.type | uk-UA |
Долучені файли
Файл | Розмір | Формат | Переглянути |
---|---|---|---|
Даний матеріал не має долучених файлів. |