Показати скорочений опис матеріалу
СПЕКТРОФОТОМЕТРИЧНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ФЛАВОНОЇДІВ У ПЛОДАХ МОРКВИ ДИКОЇ
dc.contributor | uk-UA | |
dc.creator | Чубка, М. Б. | |
dc.creator | Вронська, Л. В. | |
dc.creator | Сур, С. В. | |
dc.creator | Смалюх, О. Г. | |
dc.creator | Кернична, І. З. | |
dc.date | 2013-01-09 | |
dc.date.accessioned | 2015-06-11T10:00:48Z | |
dc.date.available | 2015-06-11T10:00:48Z | |
dc.identifier | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/231 | |
dc.identifier | 10.11603/1681-2557.2011.v13.i1.231 | |
dc.identifier.uri | https://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/6588 | |
dc.description | Наведено результати визначення кількісного вмісту флавоноїдів у плодах моркви дикої методом диференціальної спектрофотометрії. Показано, що кількісний вміст суми флавоноїдів у плодах моркви дикої слід перераховувати на апігенін. Вміст флавоноїдів у промислових і дикорослих зразках сировини кількісно відрізняється: у промислових серіях - 0,103-0,267 %, у дикорослих зразках із Західної України - 0,0800,124 % у перерахунку на апігенін. | uk-UA |
dc.format | application/pdf | |
dc.language | ukr | |
dc.publisher | Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського | uk-UA |
dc.relation | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/231/264 | |
dc.rights | Copyright (c) 2015 Medical Chemistry | en-US |
dc.source | Medical Chemistry; Vol 13, No 1 (2011) | en-US |
dc.source | Медицинская химия; Vol 13, No 1 (2011) | ru-RU |
dc.source | Медична хімія; Vol 13, No 1 (2011) | uk-UA |
dc.source | 1681-2557 | |
dc.source | 10.11603/1681-2557.2011.v13.i1 | |
dc.title | СПЕКТРОФОТОМЕТРИЧНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ФЛАВОНОЇДІВ У ПЛОДАХ МОРКВИ ДИКОЇ | uk-UA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | |
dc.type | ru-RU | |
dc.type | uk-UA |
Долучені файли
Файл | Розмір | Формат | Переглянути |
---|---|---|---|
Даний матеріал не має долучених файлів. |