Показати скорочений опис матеріалу
СПІВОКИСНЕННЯ ФЕНОЛЬНИХ СУБСТРАТІВ У ПЕРОКСИДАЗНОМУ КАТАЛІЗІ
dc.contributor | uk-UA | |
dc.creator | Романовська1, І. І.; Ternopil State medical University | |
dc.creator | Осійчук2, 0. В. | |
dc.creator | Севастьянов1, О. В. | |
dc.date | 2013-12-11 | |
dc.date.accessioned | 2015-06-11T10:00:48Z | |
dc.date.available | 2015-06-11T10:00:48Z | |
dc.identifier | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/2021 | |
dc.identifier | 10.11603/1681-2557.2013.v15.i2.2021 | |
dc.identifier.uri | https://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/6587 | |
dc.description | Встановлено, що використання легкоокиснюваних похідних хіноліну (8-гідроксихінолін-З-сульфокислота, 8-гідроксихінолін-5-сульфокислота, 5,7-дибром-8-гідроксихінолін, 2,4-дигідроксихінолін) у реакціях пероксидазного каталізу сумісно з повільно окиснюваними фенольними полютантами (фенол, о-, т-, п-крезоли, резорцин, о-, т-, п-хлорфеноли, 2,4,6-трихлорфенол, пентахлорфенол) при мольних відношеннях 0,5:1 сприяє підвищенню ступеня біоконверсії останніх з 20,4-80,4 до 60,5-100 %. Показано утворення легкоосаджуваних продуктів, нерозчинних в органічних розчинниках. | uk-UA |
dc.format | application/pdf | |
dc.language | ukr | |
dc.publisher | Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського | uk-UA |
dc.relation | http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/2021/1921 | |
dc.rights | Copyright (c) 2015 Medical Chemistry | en-US |
dc.source | Medical Chemistry; Vol 15, No 2 (2013) | en-US |
dc.source | Медицинская химия; Vol 15, No 2 (2013) | ru-RU |
dc.source | Медична хімія; Vol 15, No 2 (2013) | uk-UA |
dc.source | 1681-2557 | |
dc.source | 10.11603/1681-2557.2013.v15.i2 | |
dc.title | СПІВОКИСНЕННЯ ФЕНОЛЬНИХ СУБСТРАТІВ У ПЕРОКСИДАЗНОМУ КАТАЛІЗІ | uk-UA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | |
dc.type | ru-RU | |
dc.type | uk-UA |
Долучені файли
Файл | Розмір | Формат | Переглянути |
---|---|---|---|
Даний матеріал не має долучених файлів. |