Show simple item record

dc.contributoruk-UA
dc.creatorПолякова, В. В.; Ternopil State medical University
dc.creatorДанченко, Н. М.
dc.creatorВесельський, С. П.
dc.date2013-11-22
dc.date.accessioned2015-06-11T10:00:41Z
dc.date.available2015-06-11T10:00:41Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/1682
dc.identifier10.11603/1681-2557.2013.v15.i1.1682
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/6517
dc.descriptionДосліджено вплив тауринута гліцину на основні біохімічні показники крові щурів за алоксаніндукованого цукрового діабету. Обидві амінокислоти сприяли зниженню проявів негативних наслідків метаболічних змін, що були викликані алоксаном: суттєво зменшували підвищений рівень глюкози у сироватці крові, тригліцеридів та холестерину, впливали на співвідношення ліпопротеїнів, приводили до зниження рівня холестерину ліпопротеїнів низької щільності, рівня сечовини і креатиніну.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/1682/1633
dc.rightsCopyright (c) 2015 Medical Chemistryen-US
dc.sourceMedical Chemistry; Vol 15, No 1 (2013)en-US
dc.sourceМедицинская химия; Vol 15, No 1 (2013)ru-RU
dc.sourceМедична хімія; Vol 15, No 1 (2013)uk-UA
dc.source1681-2557
dc.source10.11603/1681-2557.2013.v15.i1
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ВПЛИВУ ТАУРИНУ ТА ГЛІЦИНУ НА ОРГАНІЗМ ЩУРІВ ЗА АЛОКСАНІНДУКОВАНОГО ЦУКРОВОГО ДІАБЕТУuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeru-RU
dc.typeuk-UA


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record