Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorДемид, А. Є.
dc.creatorЧубка, М. Б.
dc.creatorМихалків, М. М.
dc.date2014-07-08
dc.date.accessioned2015-06-11T10:03:21Z
dc.date.available2015-06-11T10:03:21Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2880
dc.identifier10.11603/2312-0967.2014.1.2880
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7824
dc.descriptionХромато-мас-спектрометричним методом визначено якісний склад та вміст органічних кислот у траві вербозілля лучного. Встановлено наявність 25 органічних кислот. Серед карбонових кислот домінуючими є лимонна, яблучна та малонова кислоти; серед фенольних кислот - ферулова та ванілінова; серед жирних кислот - пальмітинова та ліноленова кислоти.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2880/2681
dc.rightsCopyright (c) 2015 Pharmaceutical reviewen-US
dc.sourcePharmaceutical review; No 1 (2014)en-US
dc.sourceФармацевтичний часопис; No 1 (2014)uk-UA
dc.source2312-0967
dc.source10.11603/2312-0967.2014.1
dc.titleВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ ОРГАНІЧНИХ КИСЛОТУ ТРАВІ ВЕРБОЗІЛЛЯ ЛУЧНОГОuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу