Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorСоколова, Л.В.
dc.date2014-03-06
dc.date.accessioned2015-06-11T10:03:01Z
dc.date.available2015-06-11T10:03:01Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2314
dc.identifier10.11603/2312-0967.2013.1.2314
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7696
dc.descriptionПредставлено результати дослідження режимів сублімаційного сушіння рослинних соків. Експериментально встановлено загальну тривалість сублімаційного процесу для отримання ліофілізованих порошків кавуна, аронії та артишоку. Встановлено, що відпрацювання оптимального розведення рослинних соків, введення структуроутворювачів і кріопротекторів, експериментальні дослідження з визначення кріогідратної температури та режимів і способів заморожування дозволило пришвидшити і скоротити всі стадії сублімації.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2314/2160
dc.rightsCopyright (c) 2015 Pharmaceutical reviewen-US
dc.sourcePharmaceutical review; No 1 (2013)en-US
dc.sourceФармацевтичний часопис; No 1 (2013)uk-UA
dc.source2312-0967
dc.source10.11603/2312-0967.2013.1
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ РЕЖИМІВ СУБЛІМАЦІЙНОГО СУШІННЯ РОСЛИННИХ СОКІВuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу