Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorКовальов, В.М.
dc.creatorБородіна, Н.В.
dc.creatorРудник, А.М.
dc.date2014-07-19
dc.date.accessioned2015-06-11T10:02:20Z
dc.date.available2015-06-11T10:02:20Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3073
dc.identifier10.11603/2312-0967.2008.2.3073
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7345
dc.descriptionВ роботі представлені результати вивчення ліпідного складу кори Рории ^етиіа L. Визначено кількісний вміст ліпофільних фракцій в рослинній сировині. Виявлено наявність хлорофілів, каротиноїдів, фенольних сполук за допомогою якісних реакцій і хроматографічних методів. Встановлено кількісний вміст хлорофілів, флавоноїдів і суми каротиноїдів в перерахунку на р-каротин в ліпофільних фракціях кори Рории ^етиіа L. Визначено жирнокислотний склад кори осики.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3073/2867
dc.rightsCopyright (c) 2015 Pharmaceutical reviewen-US
dc.sourcePharmaceutical review; No 2 (2008)en-US
dc.sourceФармацевтичний часопис; No 2 (2008)uk-UA
dc.source2312-0967
dc.source10.11603/2312-0967.2008.2
dc.titleЛІПОФІЛЬНІ СПОЛУКИ POPULUS TREMULA L.uk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу