Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorСкрипало, Анастасія
dc.date.accessioned2025-11-25T09:57:46Z
dc.date.available2025-11-25T09:57:46Z
dc.date.issued2025
dc.identifier.citationСкрипало, А. (2025). Дослідження впливу фармацевтичних факторів на ступінь вилучення біологічно активних речовин з мізуни японської (BRASSICA RAPA VAR. JAPONICA) трави [Кваліфікаційна робота]. Тернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського.uk
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua//handle/123456789/18719
dc.description.abstractУ роботі вивчено основні фармацевтичні фактори і їхній вплив на ступінь вилучення біологічно активних речовин: кількісний вміст фенольних сполук, кількісний вміст флавоноїдів, сухий залишок та кількість екстрактивних речовини трави мізуни японської. Встановлено оптимальний тип екстрагенту, співвідношення сировина–екстрагент та найдоцільніший методом екстрагування, які забезпечили максимальне вилучення цільових компонентів.uk
dc.publisherТернопільuk
dc.subjectМізуна японськаuk
dc.subjectфармацевтичні факториuk
dc.subjectфенольні сполукиuk
dc.subjectфлавоноїдиuk
dc.titleДослідження впливу фармацевтичних факторів на ступінь вилучення біологічно активних речовин з мізуни японської (BRASSICA RAPA VAR. JAPONICA) трави.uk
dc.title.alternativeкваліфікаційна роботаuk
dc.typeThesisuk


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу