Show simple item record

dc.contributor.authorПрокопчук, Ангеліна
dc.date.accessioned2025-11-25T08:35:58Z
dc.date.available2025-11-25T08:35:58Z
dc.date.issued2025
dc.identifier.citationПрокопчук, А. (2025). Дослідження впливу протеїнів на організм: фармацевтичний та дієтологічний аспекти [Кваліфікаційна робота]. Тернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського.uk
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua//handle/123456789/18715
dc.description.abstractУ роботі досліджено вплив протеїнів на організм людини з урахуванням фармацевтичного та дієтологічного аспектів. Розглянуто біохімічну природу, класифікацію білків, фізіологічну роль та особливості фармацевтичних форм білкових препаратів. Проаналізовано дієтологічне застосування протеїнових добавок, переваги та потенційні ризики їх використання. У практичній частині проведено анкетування понад 100 медичних фахівців різних спеціальностей з метою визначення професійної оцінки ефективності та безпечності вживання протеїнів. Узагальнено національний та міжнародний досвід у сфері білкового харчування, а також виділено напрями подальших наукових досліджень.uk
dc.publisherТернопільuk
dc.subjectПротеїнuk
dc.subjectбілкові добавкиuk
dc.subjectхарчуванняuk
dc.subjectдієтологіяuk
dc.subjectфармацевтикаuk
dc.subjectанкетуванняuk
dc.subjectризикиuk
dc.subjectперевагиuk
dc.titleДослідження впливу протеїнів на організм: фармацевтичний та дієтологічний аспектиuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна роботаuk
dc.typeThesisuk


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record