Показати скорочений опис матеріалу
Вибір консервантів та їх концентрацій у складі гелю з таурином і тіотриазоліном
| dc.contributor.author | ПОЛОЗ, Мар’яна | |
| dc.date.accessioned | 2025-11-24T14:41:24Z | |
| dc.date.available | 2025-11-24T14:41:24Z | |
| dc.date.issued | 2025 | |
| dc.identifier.citation | ПОЛОЗ, М. (2025). Вибір консервантів та їх концентрацій у складі гелю з таурином і тіотриазоліном [Кваліфікаційна робота]. Тернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського. | uk |
| dc.identifier.uri | https://repository.tdmu.edu.ua//handle/123456789/18714 | |
| dc.description.abstract | У роботі висвітлюється порівняльна характеристика 5 зразків консервантів: натрію бензоат, бензиловий спирт, метилпарабен, бензалконію хлорид, калію сорбат. Аналіз ефективності зразків різної концентрації. Підтвердження доцільності використання обраних консерантів. | uk |
| dc.publisher | Тернопіль | uk |
| dc.subject | консерванти | uk |
| dc.subject | натрію бензоат | uk |
| dc.subject | бензиловий спирт | uk |
| dc.subject | метилпарабен | uk |
| dc.subject | бензалконію хлорид | uk |
| dc.subject | калію сорбат | uk |
| dc.subject | таурин | uk |
| dc.subject | тіотриазолін | uk |
| dc.title | Вибір консервантів та їх концентрацій у складі гелю з таурином і тіотриазоліном | uk |
| dc.title.alternative | кваліфікаційна робота | uk |
| dc.type | Thesis | uk |

