Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorПОЛОЗ, Мар’яна
dc.date.accessioned2025-11-24T14:41:24Z
dc.date.available2025-11-24T14:41:24Z
dc.date.issued2025
dc.identifier.citationПОЛОЗ, М. (2025). Вибір консервантів та їх концентрацій у складі гелю з таурином і тіотриазоліном [Кваліфікаційна робота]. Тернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського.uk
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua//handle/123456789/18714
dc.description.abstractУ роботі висвітлюється порівняльна характеристика 5 зразків консервантів: натрію бензоат, бензиловий спирт, метилпарабен, бензалконію хлорид, калію сорбат. Аналіз ефективності зразків різної концентрації. Підтвердження доцільності використання обраних консерантів.uk
dc.publisherТернопільuk
dc.subjectконсервантиuk
dc.subjectнатрію бензоатuk
dc.subjectбензиловий спиртuk
dc.subjectметилпарабенuk
dc.subjectбензалконію хлоридuk
dc.subjectкалію сорбатuk
dc.subjectтауринuk
dc.subjectтіотриазолінuk
dc.titleВибір консервантів та їх концентрацій у складі гелю з таурином і тіотриазоліномuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна роботаuk
dc.typeThesisuk


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу