Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorЖакун, Вікторія
dc.date.accessioned2025-11-24T10:10:40Z
dc.date.available2025-11-24T10:10:40Z
dc.date.issued2025
dc.identifier.citationЖакун, В. (2025). Дослідження впливу фармацевтичних факторів на технологічні властивості мізуни японської (BRASSICA RAPA VAR. JAPONICA) трави. [Кваліфікаційна робота]. Тернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського.uk
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua//handle/123456789/18706
dc.description.abstractУ роботі вивчено основні технологічні властивості трави мізуни японської: насипна густина до і після усадки, об’ємна густина, насипний об’єм, коефіцієнт поглинання та коефіцієнт набухання, пористість, порозність ЛРС, вміст ЕР в сировині та встановлено залежність даних показників від фракційного складу. Визначено оптимальну фракцію ЛРС, що забезпечує оптимальні технологічні показники. Проведено розрахунок оптимального співвідношення сировини і екстрагента для забезпечення кращого вилучення екстрактивних речовини.uk
dc.publisherТернопільuk
dc.subjectМізуна японськаuk
dc.subjectфармацевтичні факториuk
dc.subjectфракційний складuk
dc.subjectспіввідношенняuk
dc.subjectBRASSICA RAPA VAR. JAPONICAuk
dc.titleДослідження впливу фармацевтичних факторів на технологічні властивості мізуни японської (BRASSICA RAPA VAR. JAPONICA) трави.uk
dc.title.alternativeкваліфікаційна роботаuk
dc.typeThesisuk


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу