Показати скорочений опис матеріалу
Дослідження впливу фармацевтичних факторів на технологічні властивості мізуни японської (BRASSICA RAPA VAR. JAPONICA) трави.
| dc.contributor.author | Жакун, Вікторія | |
| dc.date.accessioned | 2025-11-24T10:10:40Z | |
| dc.date.available | 2025-11-24T10:10:40Z | |
| dc.date.issued | 2025 | |
| dc.identifier.citation | Жакун, В. (2025). Дослідження впливу фармацевтичних факторів на технологічні властивості мізуни японської (BRASSICA RAPA VAR. JAPONICA) трави. [Кваліфікаційна робота]. Тернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського. | uk |
| dc.identifier.uri | https://repository.tdmu.edu.ua//handle/123456789/18706 | |
| dc.description.abstract | У роботі вивчено основні технологічні властивості трави мізуни японської: насипна густина до і після усадки, об’ємна густина, насипний об’єм, коефіцієнт поглинання та коефіцієнт набухання, пористість, порозність ЛРС, вміст ЕР в сировині та встановлено залежність даних показників від фракційного складу. Визначено оптимальну фракцію ЛРС, що забезпечує оптимальні технологічні показники. Проведено розрахунок оптимального співвідношення сировини і екстрагента для забезпечення кращого вилучення екстрактивних речовини. | uk |
| dc.publisher | Тернопіль | uk |
| dc.subject | Мізуна японська | uk |
| dc.subject | фармацевтичні фактори | uk |
| dc.subject | фракційний склад | uk |
| dc.subject | співвідношення | uk |
| dc.subject | BRASSICA RAPA VAR. JAPONICA | uk |
| dc.title | Дослідження впливу фармацевтичних факторів на технологічні властивості мізуни японської (BRASSICA RAPA VAR. JAPONICA) трави. | uk |
| dc.title.alternative | кваліфікаційна робота | uk |
| dc.type | Thesis | uk |

